fbpx

Babe Rainbow har Jaden Smith som feature på dagdrømmende indie-single

Foto: Maclay Heriot (pressebillede)

Højt oppe i de australske bjerge hører det flyvkse band Babe Rainbow hjemme. De laver musik der én til én spejler deres sjæle, og på deres nye single, “Your Imagination”, har de fået selskab af en af deres yndlingsskuespillere. 

Hvis man er på udkig efter indierock med en flyvende og rodløs lyd, så er Australske Babe Rainbow et rigtig godt sted at starte. Snart er den australske gruppe klar med deres fjerde studiealbum, og nu kan vi nyde en forsmag på det med singlen “Your Imagination”. Som gæst på nummeret finder man skuespiller og musiker Jaden Smith, der – udover at være kendt som søn af Will Smith – er kendt fra filmen The Pursuit of Happiness. Jaden Smith bidrager ikke til det store, men han synger lige lidt med på et par strofer, og fører den dagdrømmende stemning helt til dørs. 

Derudover optræder han også i den fine feel-good-musikvideo der hører til sangen. Den kan du finde på YouTube herEllers kan du lytte til “Your Imagination ft. Jaden” her:
På Spotify
På Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com