fbpx

Bachelor annoncerer debutalbum og udgiver i den forbindelse en sprød single

Foto: Tonje Thilesen (pressebillede)

De to kreative sjæle har fundet sammen om et nye fællesprojekt, som de kalder Bachelor. Indtil videre har det resulteret i to fede singler, og nu har gruppen annonceret et kommende debutalbum.

Jay Som og Ellen Kempner fra Palehound er gået sammen om et musikprojekt og kalder sig Bachelor. Tidligere i år udgav de deres første single “Anything At All”. De har netop annonceret deres debutalbum, som udkommer i slutingen af maj, og i den forbindelse har de udgivet andensinglen “Stay in the Car” og en tilhørende musikvideo. Nummeret er en bas-tung rocksang, og musikvideoen maler et billede af en kvinde, der er på indkøb. Teksten og musikvideoen er inspireret af Kempners tur til Florida, hvor hun var på vej ned for at hente frokost til hende og hendes kæreste, og får øje på den smukkeste kvinde, som tryllebandt hende med sin udstråling, påklædningen brændende røde farve og med de mange smykker hun havde på.
Om deres nye single fortæller de, at sangen skulle være en meget fysisk lytteoplevelse inspireret af The Pixies and The Breeders. Formålet med musikvideoen var at portrættere deres venskab på en sjov og stilet måde, med hjælp fra en masse visuelle effekter og legetøj fra 80’erne, 90’erne og 00’erne.

Lyt til Stay In The Car på Spotify og se musikvideoen på YouTube.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com