fbpx

Black Ethics laver smadderrock bygget op af kontraster

Foto: Sofi Hellberg Olsson (pressefoto)

Ny, dansk punk-inspireret duo er klar til at indtage den danske rockscene. Black Ethics skaber et larmende univers med fuld smæk på guitareffekterne, der minder lytteren om 90’er-rock og emo-tendenser.

Der er intet bedre, end når rockgrupper ikke er bange for, at deres musik larmer. Og netop larmen er det der fungerer på debutsinglen “Valid” hos den danske rockduo Black Ethics. Deres musik er bygget op omkring modsætninger og kontraster, og det går igen i både deres indbyrdes forhold og i deres musikalske udtryk. Musikken byder på klassisk 90’er-rockguitar, men der er lagt ligeså meget vægt på moderne pop-synthesizere.
Og privat er Mathias Risager rolig og nærværende, mens Casper Blond er typen der farer rundt, og har svært ved at koncentrere sig. Selv fortæller duoen:

Det er sjovt, fordi vi har altid været gode til at diskutere og være lodret uenige om alting, men efter at have lavet de her indspilninger er det første gang, vi har været så enige.

Black Ethics er den type band der trækker i håndbremsen, mens de træder på speederen og vi glæder os til at se hvilke kunstværker af trafikulykker fremtiden byder på.
Lyt til den hæsblæsende “Valid” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com