fbpx

Blitzkrig hylder hverdagens helte med deres nye single “BBB”

Foto: Michael Fuglsang (pressebillede)

De fleste kender følelsen af at føle sig utilstrækkelig. Her under coronapandemien er der flere og flere, der føler sig deprimerede og ensomme. Det kan være svært at se en vej ud af sådan en tilstand, men for nogle kan musik bruges som et lyspunkt i en mørk tid. Blitzkrigs nye single “BBB” kredser om netop det tema.

Den danske gruppe Blitzkrig præsenterede i 2019 for første gang deres svævende, drømmende og eftertænksomme univers med singlen “Blodrød Måne”. Med den viste de, at deres evne til at formidle følelser, med det danske sprog, er udover det sædvanelige. Begyndelsen af karrieren mundede ud i EP’en 19/20, der høstede fine anmeldelser og masser af omtale.

Nu er de tilbage med singlen “BBB”, der er forløber til det kommende debutalbum Vandene der deler os. Med “BBB” fastholder de den drømmende og filosofiske tilgang til musikken, og sangen er en hyldest til hverdagens helte. De mennesker som er der for hinanden, frem for at nedbryde hinanden. Alt for mange går rundt med selvværdsproblemer og mindreværdskomplekser, og “BBB” er til alle dem, der hver dag forsøger at hjælpe.
Idéen til sangen udspringer af en personlig oplevelse fra Blitzkrigs forsanger, Simon Eliasson, hvis dårlige tanker af og til dukker op. Husk, du aldrig er forkert.
Lyt til “BBB” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com