fbpx

Britiske Squid leverer støjet og stilsikker single

Foto: Holly Whitaker (pressebillede)

Oplev den vilde og løsslupne fornøjelse det er at høre Squids nye single “Paddling”!

Det britiske post-punkband, Squid er klar med den nye og enestående single “Paddling”. Sangen er nummer to i rækken af tracks der offentliggøres som en teaser for det kommende album Bright Green Field. Med “Paddling” formidler Squid et auditivt udtryk, som både klinger af Kraftwerks kraftfulde simplicitet og The Doors’ kaotiske højtempo-stil. Det er med andre ord en virkelig interessant, omskiftelig og syret sang, som Squid præsenterer for os i denne omgang.

Der er også dét helt særlige ved nummeret, at vokalpræstationen deles og går på tur mellem alle bandets medlemmer. “Paddling” er et veludført støjrocket punknummer, som rummer overraskende tempoløft, stilistiske stemmeindslag og masser af nerve.

Du kan høre den skønne single hvor du streamer musik:
Lyt på Spotify
Lyt På Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com