fbpx

Caper Clowns nye single er indie-rock med et folkeligt twist

Foto: Lone Kingo (pressebillede)

Det danske indie-rockband Caper Clowns varmer op til deres tredje album med den hjertevarme og kreative single “Id’ Be Me”.

Coronapandemien har påvirket mange brancher og professioner. Herunder musikbranchen. Det har betydet, at mange artister og kunstnere har måtte tænke kreativt, og forsøge at arbejde ud fra de muligheder der nu engang har været. Den kreative tilgang, til de ellers faste rammer, har sat sine spor, og nu kan du opleve dem i Caper Clowns nye single og musikvideo. Sangen er lavet ud fra tilgangen ‘Det har vi aldrig prøvet før, så det kan vi sikkert godt‘, og den positive indstilling stråler ud gennem højtalerne.

Sangen er bygget op af en finurlig rytmesektion, der byder på alt det bedste fra percussionkassen i folkeskolens musiklokale. Og med en lumsk guitarlyd og en selvsikker vokal, viser Caper Clowns deres musikalske overskud. I Omkvædet får rytmesektionen selskab af et trommesæt, og det skaber en flot dynamik mellem omkvæd og vers. Du kan se musikvideoen til “I’d Be Me” her

Og lytte til den her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com