fbpx

Chad VanGaalen er ude med endnu et folk-rock album

Foto: Sebastian Buzzalino (pressebillede)

Den rutinerede Chad VanGaalen fra Canada, laver folk-rock, der både byder på overraskelser, men samtidig er dejligt hjemmevant at lytte til. Nu er han ude med sit ottende album, og det er igen et flot, gennemarbejdet stykke håndværk.

Den canadiske folk-rokker Chad VanGaalens første album Infiniheart udkom i 2005. Siden da har han ladet det regne i en jævn strøm af albums ned over hans folk-elskende publikum. I år er ingen undtagelse, og nu kan du nyde udgivelsen World’s Most Stressed Out Gardener, der er endnu en veldrejet plade, hvor VanGaalen viser sit store talent for at kombinere klassisk singer-songwriting med rock.

Albummet starter roligt ud med nummeret “Spider Milk”, der er et tilbagelænet, støvet og forvrænget rocknummer. Halvvejs inde i nummeret, skifter det dog stil og sætter tempoet gevaldigt op, og det sætter baren for den energi, resten af albummet bærer præg af. Som en smagsprøve på albummet kan du nyde fokusnummeret “starlight”, og se den animerede musikvideo der følger med her.
Resten af World’s Most Stressed Out Gardener kan du finde her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com