fbpx

Chris Frank Jr.s single “Crazy” stråler af troværdighed

Foto: Marco Storm Braskov

Med sin nye single “Crazy” tager Chris Frank Jr. endnu et skridt i sin egen retning. Singlen er et eksempel på hans evner til at skrive ærlige sange om kærlighed. Den nye single stråler af selvtillid, og kombinationen af den traditionelle form for sangskrivning på moderne udstyr, klæder den spirende musiker.

Chris Frank Jr.s navn er opstået på baggrund af en lidt bemærkelsesværdig familiehistorie. Chris’ far hed Frank, og Frank er opkaldt efter legenden Frank Sinatra, som Chris’ far mødte, da han arbejdede i USA som soldat under anden verdenskrig. Udover navnet og attituden, er der ikke de helt store ligheder mellem Chris og crooner-legenden. Chris laver musik i sin eget univers, der trækker tråde tilbage til traditionel sangskrivning, men han udnytter stadig de muligheder moderne teknologi giver. Hans nye single “Crazy” er det mest poppede, vi endnu har hørt fra den talentfulde sangskriver. Chris fortæller selv:

Crazy er en kærlighedssang om at elske de skøre sider af dem, vi møder, og om at give sig selv og hinanden en chance, inden vi smider det hele på gulvet

Et lærerigt budskab der bliver leveret med så meget selvtillid og troværdighed, at Chris Frank Jr. med det samme bliver en man stoler på.
Lyt til “Crazy” her.
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com