fbpx

Communions inviterer selveste amor med i studiet

Foto: Lasse Dearman (pressebillede)

Den danske indie-duo Communions udsender i dag den tredje single fra deres kommende album, der har premiere den 23. april og som får den gådefulde titel ‘Pure Fabrications’.

Den skæring vi får serveret fra Communions i dag, hedder “Cupid” og handler om naiv kærlighed. Sangen er svøbt ind i skøn lyrik, der bygger på æstetiske billeder hvori kærlighed eksisterer samhørigt med bier, der suger honning, og edderkopper der nøjsomt væver deres spind. Lyden der samler det svulmende billedsprog, tager os med tilbage til det tidlige Communions, som nærede sig af en let støjende, men aldeles gennemført indierock-lyd. I sammenspil med gruppens to seneste singleudgivelser “Birds of Passage” og “Splendour”, begynder man at kunne fornemme, hvordan udtrykket på det kommende album vil tage sig ud. De tre singler udgør tilsammen en musikalsk rejse, med forskelligartede oplevelser og indtryk. Der er lagt an til, at albummet bliver nuanceret og konceptuelt. Vi var allerede spændte på Communions’ snarlige albumudgivelse, og med lanceringen af “Cupid” i dag, er spændingsniveauet steget til et helt nyt level.

Hør den fængende single her:
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com