fbpx

Danske Jin DeLuca er ude med en dyster men danceable single

Foto: Kristian Grinderslev Nielsen (pressebillede)

Med den nye single “The Wrong Side Of Me” slår aarhusianske Jin DeLuca fast, at de er værd at holde øje med. Singlen er velproduceret og gennemført, og så blander den det elektroniske og det organiske på en måde, der gør det svært at sidde stille.

Den danske gruppe Jin DeLuca har haft fart på siden første gang, vi hørte om dem. Særligt efter singlen “Silk Screen”, var der ingen tvivl om, at det Århus-baserede band kan noget særligt. Nu har de endnu en single i luften, og denne gang går de lidt mere dystert til værks end tidligere. Sangen hedder “Wrong Side Of Me”, og er primært bygget op af forvrængede, vrede guitarer. Alligevel bryder det elektroniske trommemaskine-beat og de redigerede backup-vokaler igennem, og det skaber en fin balance mellem det elektroniske og det organiske. Selvom sangen er både dyster og mørk, er den stadig smækfyldt med energi, og det er næsten umuligt at holde sine hofter i ro, når guitaren i omkvædet stemmer i. Singlen er desuden en smagsprøve på EP’en Cotton Trees der er på trapperne.
Lyt til “The Wrong Side Of Me” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com