fbpx

Danske Peaceful James er klar med eget materiale efter samarbejde med verdensstjerne

Foto: Haruna James Wasajja (pressebillede)

Manden bag Peaceful James, Haruna James Wasajja, har været i musikbranchen længe. I den tid har han arbejdet med nogle af de mest anerkendte musikere i Danmark, og nu er han endelig klar til at bryde igennem i eget navn. Hans debutsingle hedder “Still Not Good Enough”, og den er både funky, rørende og sjov.

De fleste af os kender nok følelsen af ikke at føle sig tilstrækkelig. For Peaceful James opstod følelsen efter en date, som han selv troede var gået rigtig godt. Desværre fandt han ud af, at hende han havde været på date med ikke havde det på samme måde. Sådan nogle ting kan virke ubetydelige, men alligevel kan de være hårde slag der sætter spor, og det er det Peaceful James’ nye single “Still Not Good Enough” handler om. James beskriver selv singlen som en ‘power rap-ballade’, der med et legesygt beat, og en glad udstråling skildrer de frustrationer og tanker der følger med, når selvtilliden daler.

Måske har man hørt Peaceful James før. han har i hvert fald arbejdet sammen med en del danske profiler indenfor musikbranchen. Blandt andet har han arbejdet sammen med Kongsted, Andreas Odbjerg og Ida Kudo om sangen “Get Away”, der har flere milioner afspilninger på Spotify, og så indgik han for år tilbage, i et samarbejde med verdensstjernen MØ, der er feature på James’ sang “Dreams On The Menu”.

Med “Still Not Good Enough” beviser James at han sagtens kan selv, og du bør bestemt ikke snyde dig selv for den nye single. Du kan også nyde den sjove musikvideo der følger med her
Lyt til “Still Not Good Enough” her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com