fbpx

Dejlig, ny indiepop fra Jitensha

Foto: Stephanie Bastarache og Richard Bastarache (pressebillede)

Duoen, Jitensha har udgivet det nye, lækre nummer “Soujurn” med en tilhørende musikvideo.

I fredags udgav Erin Rose Hubbard og David Martinez, alias Jitensha, singlen “Sojourn”, som vist nok betyder noget alla “bliv” på dansk. Nummeret er et lækkert og behageligt indiepop-værk, der blander mange forskellige genrer sammen til et enormt delikat både moderne og old school mix. Med til singlen hører en fin video, hvor de to artister spiller på instrumenter, står, sidder og ligger rundt omkring i et studie af en art. Musikvideoen giver en lidt lyst til at gense White Stripes’ video til “Seven Nation Army”. Det giver mening hvorfor, når du har set Jitenshas “Sojourn”, hvilket du kan gøre her.
Du kan også lytte til det dejlige nummer uden video via nedenstående links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com