fbpx

Den danske duo Jærv med ny dejlig dobbeltsingle

Foto: Anna Kabana (pressebillede)

Det første udspil fra Jærv er en dobbeltsingle med deres spraglede og kalejdoskopiske poplyd.

“Når Byen Sover” er seneste single fra danske Jærv. I efteråret udgav de en EP med titlen Skud pt I. og nu ude med et nyt udspil. Guitarspillet er i fokus foruden sammenspillet mellem duoens vokaler. Producer og sangskriver Mathias Smidt siger om den nye single:

– “Når Byen Sover” indeholder en legende optimisme. Vi syntes på mange måder, at det er den rigtige sang at starte Jærvs 2021 med. Folk har været igennem en ualmindeligt kold og lockdownet vinter, så nu skal de have noget lettere.

Ud over “Byen Sover” har Jærv udgivet en b-side med titlen “Elske Dig Mere”, med en mere akustisk lyd end deres øvrige materiale.

Lyt til de to singler på din yndlingsstreamingtjeneste her.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com