fbpx

Den danske popsangerinde Wraae lader sig inspirere af 80’erne

Foto: Rebecca Andersen (pressebillede)

Den danske popsangerinde Wraae er tilbage med endnu en single. Igen viser hun sin store styrke i 80’er-inspirerede sange, og hun har skabt en sang, der passer både til en festlig fredag og en sørgelig mandag.

Tidligere på året debuterede Wraae med singlen “Venter længe nok”, og nu er hun igen tilbage med den nye “Lander Ved Siden Af”. Den nye single florerer stadig i et synthesizer-domineret univers, men lydene er en anelse mere dystre i det nye materiale. “Lander Ved Siden Af” er tydelig inspireret af 80’ernes popsange, og særligt tekstuniverset leder tankerne hen på nogen af de helt store danske 80’er-sangerinder. Wraae udtaler selv, at sangen handler om skrøbelige relationer, og følelsen af at alt det man kendte pludselig kan virke helt fremmed.

“Lander Ved Siden Af” er Wraaes anden single, og det er spændende at se, hvad fremtiden kommer til at bringe.
Lyt til “Lander Ved Siden Af” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com