fbpx

Det danske rockprojekt kombinerer det minimalistiske med det episke

Foto: Gustav Idun (pressebillede)

Manden bag Gaardens, Kristian Nørregaard, har været guitarist i forskellige musikalske sammenhænge, og gjort meget for at finde sin musikalske identitet. Nu har har han fundet sig til rette i projektet Gaardens, der har en moderne tilgang til den klassiske rockmusik.

En af de nye stjerner på den danske rockhimmel hedder Gaardens. Og nu er det Aarhus-basserede enmandsprojekt er klar med sin anden single “Walk Where You Want”. Hovedet bag Gaardens hedder Kristian Nørregaard, og i virkeligheden startede hans musikalske karriere for længe siden. Han har forsøgt sig som guitarist i bands, der spiller mange forskellige genre, men nu er det som om, at den dygtige musiker har fundet fodfæstet. Gaardens laver klassisk rockmusik på en minimalistisk grundlag. For selvom opbygningen og brugen af elementer er simple, er der fokus på det episke og den store lytteoplevelse.
Lyt til singlen “Walk Where You Want” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com