fbpx

Det klæder Death Machine at skrue op for intensiteten på “Papercuts”

Foto: Karla Sofie Printz (pressebillede)

Dejlige Death Machine, med det humoristisk misvisende bandnavn, er ude med en ny single i dag!

Danske Death Machine spiller tilbagelænet indie-rock, der har evne til at række ud til lytterens skrøbeligste følelser. Sidste år udgav de den skønne single “Up”, og nu er de klar med efterfølgeren “Papercuts”. Det nye nummer er et transcenderende rocknummer, med inkorporation af syrede elektroniske elementer. “Papercuts” holder bandets rolige stil, hvor tempoet aldrig bliver hidsigt, og vokalen altid lander blidt i øregangen. Nummeret står som forløber for et kommende album, der eftersigende kommer til at vise en ny energi og en mere kraftfuld fremdrift i bandets lyd. Noget man allerede kan fornemme i de seneste singleudgivelser.
Vi glæder os til, at være med til at præsentere det nye album til den tid. Lige nu vil vi nyde “Papercuts”, og invitere dig til at gøre det samme.

Hør sangen hvor du streamer din musik:
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com