fbpx

Drug Store Romeos udgiver blød single og afslører albumannoncering

Foto: Neelam Khan Vela (pressebillede)

Bløde guitarer og en luftig vokal er hovedelementerne i Drug Store Romeos nye single “What’s On Your Mind”, der tegner positivt for albummet, som kommer senere på året.

Den engelske trio Drug Store Romeos har allerede opbygget en solid fanbase i hjemlandet. Faktisk har de planer om en, i forvejen udsolgt, mini-turné rundt i England senere på året, så det tyder på, at der er rift om de flyvske indie-toner. Nu kan trioen meddele, at de udgiver debutalbummet The world within our bedrooms d. 25 juni. Allerede nu kan vi dog skyde foråret i gang med lead-singlen ” What’s On Your Mind”, der for alvor sætter forventningerne til debutalbummet op. Om den nye single udtaler bandet selv:
– Den sidste halvdel af sangen er form for fortolkning af vores mentale refleksion over tidligere situationer, hvor vi har gravet os ned i vores eget hul, men i sidste ende endte med at forbinde vores huller til andres. I løbet af den rejse går man både igennem positive og negative følelser, men de negative er ikke udelukkende dårlige, for de kan føre til en positiv forandring.

Det er sjovt at have den fortolkning i baghovedet, når man hører sangen. Der sker nemlig et tydeligt skift omkring halvvejs, og når man lytter efter, giver det hele mening. Dyk in i Drug Store Romeos’ univers med “What’s On Your Mind” her:
Spotify

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com