fbpx

Dygtig, dansk artist debuterer med dejlig single og legesyg musikvideo

Foto: Rita Kuhlmann (pressebillede)

Der er forår i luften, når man lytter til den nye single fra den debuterende artist, som laver dansksproget musik med et klart budskab.

Men en klar artistisk vision debuterer Louis Lønsted med sin single “En”. Det er en fortælling om en generation, som er vokset op med den konstante eksponering af urealistiske og usunde idealer via de sociale medier. Lyrikken bunder i en alvorlig problematik, mens musikken er legesyg med catchy og humørfyldte rytmer. Med ordene // alle har en de vender tilbage til, når hjertet har hjemve, og ikke kan glemme det, finder man tilbage til en anden tid //, oser nummeret samtidig af dansksproget lyrik, når det er allerbedst.
Om singlen forklarer Lønsted:
Vi lever i en tid, hvor vi skal være i konstant udvikling, med den indbyggende antagelse, at det sker uden fejltrin. Men selvfølgelig forudsætter al fremskridt også fejl. Livet er jo ikke én lang elevatortur mod en arbitrær top.

Med førstesinglen er der også udgivet en tilhørende musikvideo, som du absolut ikke må snyde dig selv for. Den foregår i en af verdens største indendørs minigolf-parker, og viser klip af den unge artist fra en humoristisk og selvironisk side, hvor han, som det også fremgår i sangens tekst, prøver at gøre op med den perfektheds-kultur, som har overtaget både den virtuelle og virkelig verden de seneste år.

Man kan ikke andet end at blive i godt humør af både musik og video. Så gør dig selv den tjeneste at starte din weekend ud med at se musikvideoen til “En” på YouTube.
og hør “En” på Spotify.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com