fbpx

Få ro i sindet med bedroompop fra mimi bay

Foto: Ida Blom (pressebillede)

mimi bay er ude med hendes nye single “keep it”, der handler om manglende evne til at vise og formulere følelser.

Bløde synthesizer arpeggioer får hurtigt selskab af den blide vokal fra svenske mimi bay. Med en tilbagelænet og afdæmpet produktion synger hun om sin forvirring og frustration. mimi bay fortæller om sit nummer:

Jeg skrev “keep it” som var det en side i en dagbog. Jeg følte mig frustreret fordi jeg ville fortælle en vis person hvad jeg følte, men jeg var ikke rigtig sikker på hvad det var. Hver gang jeg forsøgte at forklare gik det galt. Jeg tænkte jeg sikkert ville forstå det på et senere tidspunkt, så jeg holdt alt for mig selv indtil jeg vidste hvad jeg følte og ville gøre.

Har du brug for at slappe lidt af kan du passende sætte “keep it” på.

Du kan streame sangen på Spotify eller Apple Music

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com