fbpx

Fiddlehead her klar med første, fede singleforløber til kommende album

Foto: Mitch Wojcik (pressebillede)

Det var slet ikke meningen, at de skulle udgive album nummer et. Nu har de annonceret albumudgivelse på andet album, og singleforløberen til dette kan du læse mere om lige her.
I slutningen af maj udgiver Fiddlehead deres andet album Between the Richness, og som singleforløber til albummet har de netop udgivet nummeret “Million Times”. Fiddlehead er et punk-kraftværk med medlemmer fra Have Heart og Basement. Det var slet ikke meningen, at de skulle udgive album nummer to, og i begyndelsen var det egentlig heller ikke meningen, at de skulle udgive første album. Men vi er glade for, at de besluttede sig for at gå med nu to fuldlængde albums, så vi kan nyde deres musik, som er en dynamisk blanding mellem hardcore-energi og ubestridelige melodier. Singlen “Million Times” er klart et lyt værd. Den indeholder massive og energiske hooks og en vild vokalpræstation fra Pat Flynn, som desuden har skrevet en dyb, tankevækkende og personlig tekst direkte fra hjertet.

Du kan se musikvideoen til på YouTube.
Eller lytte til “Million Times” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com