fbpx

Foxes genfinder fodfæstet med ny EP efter samarbejde med verdensstjerne

Foto: Hollie Fernando (pressebillede)

Med sin nye EP skal Foxes genskabe forbindelsen til sig selv. Efter at karrieren tog fart tilbage i 2017, og hun deltog i en hel masse glamourøse samarbejder, har det været vigtigt for den 23-årige brite at finde fodfæstet igen. Hendes nye single “Kathleen” er en hyldest til hendes familie og særligt til hendes bedstemor.

Måske får kunsternavnet Foxes en lille klokke til ringe. Det gør det sandsynligvis, fordi den britiske sangerinde i 2017, var feature på EDM-kunsteren ZEDDs megahit “Clarity”. Samarbejdet med ZEDD kickstartede Foxes’ karriere, og i løbet af året fik hun adskillige singler ind i den britiske top 40 og rejste verden rundt.

Med den kommende EP Friends In The Corner er ambitionen at finde fodfæstet igen, og derfor er udgivelsen den mest personlige, vi endnu har hørt fra Foxes. Fra EP’en kan vi allerede nu lytte til “Kathleen”, som er en hyldest til Foxes’ bedstemor. I musikvideoen følger man Foxes selv, der sidder i en balletsal og betragter sin bedstemor, der underviser en ballerina. Der er både frustration, savn og stolthed i Foxes’ blik, når hun sidder der på tilskuerrækkerne, og det hele bliver bundet flot sammen af den smukke sang.
Se musikvideoen her
Eller lyt til “Kathleen” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com