fbpx

FOZZA teamer op med U.N.G på uptempo R&B-sang

Foto: Peter Søndergaard

Aarhusianske FOZZA er ikke bleg for at eksperimentere i forskellige genrer og udtryk. For selvom det lydunivers, hun føler sig mest hjemme i er den R&B-inspirerede afdeling, så kaster den unge sangerinde sig på sin nye single “Da Gillangs” ud i noget lidt andet.

Fozza har allerede imponeret os med den tilbagelænede single “Fine” som udkom i slutningen af sidste år. Nu er hun tilbage med sangen “Da Gilangs”, hvor hun har fået selskab af kollegaen U.N.G. Den nye single er en popsang, der bevæger sig en anelse væk fra den sti FOZZA bevægede sig ned af med “Fine”. Tempoet på “Da Gillangs” er betydeligt højere, og der er gjort mere ud af flow og attitude end melodi og sjæl.

Alligevel viser FOZZA, hvor dygtig hun er til at skrue en popsang sammen, og hendes kærlighed til R&B skinner også igennem i hendes vokal, der, på én og samme tid, er ren og fin, og rå og barsk.
Lyt til “Da Gillangs (Feat. U.N.G.) her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com