fbpx

Franske Kaky laver intens bedroom-hiphop

Foto: PR (pressebillede)

Fransk hiphop er så småt begyndt at gøre sit indtog i Danmark, og hvis du ligesom os ikke kan stå for det franske sprog, er Kaky en artist du er nødt til at kende. Han laver alt sin musik hjemme fra sit soveværelse, og så rapper han som en drøm.

Den franske rapper Kakys debutalbum er på gaden. Room 404 hedder det, opkaldt efter det kollegieværelse hvor Kaky til daglig sidder og producerer sin musik. Fokustracket fra albummet hedder “Calme” og kommer med en flot produceret musikvideo. Videoen er et one-take af Kaky, der står i et neonoplyst rum, og føler den til den intense og følsomme sang. I løbet af sangen skifter lyset i videoen fra blå til rød, og det skaber en følelse af bevægelse af fremdrift, på trods af, at der ikke sker det store i videoen. Det er også imponerende, at Kaky kan holde energiniveauet i den fire minutter lange video. Den er helt klart et kig værd. Se den her
Eller lyt til “Calme” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com