fbpx

Fremadstormende Farveblind annoncerer koncert i Empire Bio

Foto: Farveblind // Flemming Bo Jensen (pressebillede)

Ovenpå udgivelsen af deres spritnye EP ‘Mayhem’, bliver det nu endelig muligt at opleve den energiske trio live. De har netop annonceret, at de spiller årets første koncert i Empire Bio til maj i forbindelse med RUST Sleeps Around.

For få uger siden udgav den elektroniske trio Farveblind deres EP Mayhem, der en højenergiske udgivelse, der byder på både vanvittige trampernumre og politiske budskaber. Nu har de annonceret, at det bliver muligt at opleve deres energi på nærmeste hold, når de spiller årets første koncert i Empire Bio senere på foråret, den 12 maj. Koncerten bliver arrangeret af spillestedet RUST i forbindelse med projektet RUST Sleeps Around, hvor spillestedet inviterer både upcoming og etablerede artister til at spille på unikke scener rundtomkring i lokalmiljøet på Nørrebro.

Farveblinds EP Mayhem blæste os bagover med den vanvittige energi og den rå, elektroniske lyd. Derfor er vi meget glade for, at der endelig er mulighed for at opleve den kreative trio live. Du kan finde billetter på Empire Bios hjemmesider eller via linket her.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com