fbpx

girl in red giver koncert på dansk grund

Foto: Jonathan Kise (pressebillede)

Vi går en håbefuld tid i møde, hvor dagene bliver længere og udsigterne om koncerter og live kulturliv bliver kortere. Læs med her, og få endnu en begivenhed at glæde dig til.

Det norske stjerneskud girl in red kunne for nyligt annoncere ankomsten af sit debutalbum, if i could make it go quiet, som bliver frigivet den 30. april. Nu er artisten ude med flere gode nyheder i og med, at hun skal spille i Store VEGA den 22. maj 2022. Hun er også booket til at spille på Roskilde Festival 2021, så for festival-optimisten er der klart noget at se frem til.

girl in red er nok bedst kendt for singlerne “we fell in love in october” og “i wanna be your girlfriend”. For blot et par uger siden udkom hun med singlen “Serotonin”, som også allerede har fået bred international anerkendelse. Sangen er lavet i samarbejde med blandt andre FINNEAS, som også producerer og skriver sange med Billie Eilish – der jo forresten er hans søster. Du kan læse meget mere om Serotonin her.

Sidste gang girl in red gæstede VEGA, var der fuldstændigt udsolgt, og koncerten fik glimrende anmeldelser. Derfor glæder vi os naturligvis også til at opleve hende live i 2022, hvor hun sikkert vil indtage scenen med storm endnu en gang.

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com