fbpx

Glitchi kaster os ind i en ny, vild kollage af lyd og video!

Foto: Anika Larsen (pressebillede)

Dansk/amerikanske Glitchi har i dag udgivet en ny, genial single med tilhørende musikvideo, og snart udkommer artistens lovende debut-EP vi glæder os!

For præcis en måned siden markerede den vilde artist, Glitchi, sig som et af de absolut mest spændende navne på den danske musikscene med sin eminente og unikke debutsingle ”WTT20’s”. I dag er hun ude med efterfølgeren, ”Cyborg”, som tillige lander med en vild musikvideo. På lydsiden af “Cyborg” sker der en vanvittig udvikling fra uforudsigelig og enormt modig elektropop til straight up rock, mens videoen vælter os rundt i et nøjeren, mentalt parallelunivers. Om singlen fortæller Glitchi selv:

– “Cyborg” er en sang, der kæmper med temaer omkring mentalt helbred og det at føle sig som en robot-eksistens – til tider følelsesløs. Den handler om den direkte kritik, jeg som menneske på anti-depressiver har fået fra andre omkring mit valg af medicinering. Det handler om den konfliktende realitet, der er i at være et barn af Amerika og mistilliden til ‘Big Pharma’. Det er en sang om en evigt fortløbende, intern kamp.

Den 21. maj udkommer Glitchis debut-EP, WELCOME TO THE TWENTIES, og det kan kun blive godt! Mens vi venter på EP’en, har vi heldigvis artistens to, fantastiske singler at lytte helt frit og ubegrænset til! Her er lidt links til det:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com