fbpx

Hiatus Kaiyote varmer op til deres længe ventede album

Foto: Tré Koch (pressebillede)

Talentfulde Hiatus Kaiyote har været seks år undervejs med et skabelsen af et nyt album. Nu er der lys for enden af tunellen.

Det australske jazz/funkband Hiatus Kaiyote, er netop udkommet med singlen “Get Sun (feat. Arthur Verocai)”. Og hvis du ikke helt kan placere, hvorfra du kender bandet, så lad os da lige gennemgå lidt af deres imponerende CV: Hiatus Kaiyote har været Grammy-nomineret hele to gange, de har spillet på et udsolgt Glastonbury Festival og ligeså i Operahuset i Sydney, og så har deres musik været samplet af stjerner såsom The Carters (Beyoncé og Jay-Z), Kendrick Lamar, Drake og Anderson .Paak.

Nu er de så på vej med et nyt album, Mood Valiant, hvorfra vi får singlen “Get Sun (feat. Arthur Verocai)”. Det er et lækkert og groovy track, der er spækket med dejlig violin, jazzet klaver og kraftfuld vokal. Singlen, og det ventede album, er skrevet i kølvandet af forsanger Nai Palms voldsomme sygdomsforløb med brystcancer. Netop denne grusomme livsomvæltning kommer til udtryk i lyrikken. Om dette fortæller Nai:

Efter brystkræft-chokket besluttede jeg mig for, at jeg skulle bevise overfor livet, at det jeg har at tilbyde er oprigtigt. Mit eneste ønske er, at leve og videregive min erfaring af tid og skønhed.

Det nye nummer lyder uden tvivl af sublim skønhed, og det er dejligt at høre nyt fra bandet.

Du kan høre “Get Sun (feat. Arthur Verocai)” lige her:
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com