fbpx

I Joykeepers nye musikvideo bliver du vidne til et trekantsdrama i omklædningsrummet

Foto: Linnéa Romeling (pressebillede)

Den danske gruppe Joykeeper er klar med tredje single fra deres debutalbum, der bliver udgivet d. 23. april. Den nye single hedder “Fool”, og til den catchy sang følger en musikvideo der skildrer et trekantsdrama til fodboldtræning.

Joykeeper har allerede imponeret med singlerne “Adam” og “Dreaming of Life”, og nu er de klar med endnu et udspil i form af singlen “Fool”, der er det mest folkede, vi har hørt fra den danske kvartet. “Fool” er bygget op af en blød, vibrerende guitar, en mættet vokal og en fængende melodi i omkvædet. Beatet er tilbagelænet og udramatisk, hvilket skaber en følelse af nærvær og intimitet.

Til sangen følger en musikvideo, hvor man følger et fodboldhold der, efter træning, er ude i omklædningsrummet for at klæde om. I omklædningsrummet får man fornemmelsen af spændinger mellem et par af holdets medlemmer, og videoen skildrer fint de problematikker, der kan være i sociale fællesskaber når man er ung. Spændningerne i trekantsdramaet udspiller sig i omklædningsrummet, men man ser også skuespillerne slå sig løs forløse sig fra spændingerne i en gymnastiksal iført kostumer og make-up. Se den flotte og sjove video her
Eller lyt til “Fool”:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com