fbpx

Inderlig single fra danske Martha Elisabeth

Foto: Otto Ravn (pressebillede)

Fed kontrastfuld single fra det nye danske stjerneskud. På “Aware” viser Martha Elisabeth, at hendes musik evner at gå fra det enkle til noget mere komplekst.

Lige fra første øjeblik byder Martha Elisabeth velkommen til hendes soniske intimsfære. Hendes stærke vokal og det akkompagnerende guitarspil danner et roligt udgangspunkt, der i løbet af sangen udvikler sig og vokser sig større. Den 22 årige sanger og sangskriver fortæller om sin musikalske vision:

Med mit musikalske univers undersøger jeg kontraster. Uden mørket var der intet lys. Diametrale modsætninger, som alligevel indeholder så meget af hinanden. Manden og kvinden. Lykken og sorgen. Alt hvad der er skævt, mørkt og mærkeligt, gør mig nysgerrig, og når så denne skævhed blandes med æstetisk skønhed og poesi, så bliver det for alvor interessant – i mødet mellem kontrasterne.

Til singlen “Aware” følger en flot video som du kan se her. Du kan også lytte på Spotify.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com