fbpx

ioulus udgiver en ny version af “cross my heart cd”

Foto: Maria Leth Schütze (pressebillede)

ioulus har udgivet en ny, fin udgave af et nummer fra sit seneste mixtape ‘oddkin’.

Lad dig ikke forvirre af titlen – “cross my heart cd – Extended Version” er en single, som københavnske Julia Becker, alias ioulus udsendte i fredags. Lyduniverset er harmonisk, lo-fi og slow-poppet med en spændende og letflydende fremdrift. Nummeret er en ny version af “cross my heart cd”, som er at finde på artistens seneste værksamling – mixtapet oddkin. Om oddkin fortæller ioulus:

– Mixtapet afspejler en meget personlig rejse – om at se på mit forhold til mig selv og til de mennesker, der har omgivet mig gennem mit liv. Det handler om min levede virkelighed, der berører temaer af nostalgi, mistillid, mental sundhed, dyb sorg, afhængighed, kærlighed og selvværd. Det er en rejse for at forstå de mønstre, vi bringes ind i, og de mønstre, vi skaber i vores eget liv.

Hør den nye version af singlen her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com