fbpx

ISLAND er ude med deres nye, tankevækkende single

Foto: Christian Cargill (pressebillede)

I 2018 udgav gruppen fra London deres debutalbum Feels Like Air, siden da har deres musikalske karriere budt på en masse lækre singler – og de har netop udgivet endnu lækker en af slagsen.

“Everyone’s The Same” hedder den nye single af ISLAND, og du kan roligt forberede dig på en glædelig overraskelse, når du sætter sangen på. Nummeret er nemlig en opfølgning på deres single “Octopus”. Begge numre blev indspillet i et lock-down-ramt London sidste sommer, og det var første gang gruppen valgte at arbejde med en producer udefra, og ikke selv stå for den del. Kontrasten mellem de to numre er et glimrende eksempel på gruppens kreative tanker og dynamik. Den nye single er fuld af power, et vigtigt budskab, en lækker rytme og en fængende vokalpræstation.
Bandet fortæller om singlen:
– “Everyone’s The Same” er en sang for alle, som er frustrerede over at blive fortalt, at de ikke kan gøre en forskel, eller kan være en positiv ændring på nogle ting. Sangen fanger den form for frustration man kan føle, når man bliver fortalt, hvad man er værd, og ikke selv er herre over det.

Lyt til ISLANDS nye single på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com