fbpx

John Grants nye single er en reaktion på en verden i brand

Foto: Hörður Sveinsson (pressebillede)

Den amerikanske singer/songwriter debuterede i 2010 med et album med den hjertevarmende titel ‘Queen Of Denmark’. Det satte ham på verdenskortet og fik stor ros. Nu annoncerer han endnu et album, og at han til efteråret planlægger en verdensturné der blandt andet går forbi Danmark.

John Grant har netop annonceret, at hans nye album kommer til at hedde Boy From Michigan. Sammen med annonceringen er han også klar med titelnummeret fra albummet. Sangen udsprang af en akkord-sammensætning, som John Grant fandt på for længe siden. Eftersigende vidste Grant, at det en dag skulle blive til en sang, men da han fandt på det, havde han hverken det rigtige idé eller den rigtige inspiration. (u)Heldigvis kom eks-president Trump så til magten, og pludselig var der masser af inspiration at finde. Og så blev den gamle akkord-sammensætning til en sang.

Hvis du godt kunne tænke dig at opleve John Grant, kan du glæde dig til at han, efter planen, besøger Danmark til efteråret d. 21. september i Voxhall i Aarhus og d. 25. september i DR Koncertsalen i KBH.

Sammen med “Boy From Michigan” kommer også en syret musikvideo, der med stærke farver og underlige elementer, giver et indblik i, hvor underlig verden har været den seneste tid. Se musikvideo her
Eller lyt til “Boy From Michigan” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com