fbpx

Jorja Smith er klar med singlen “Addicted” og en personlig musikvideo

Foto: Mike Excell (pressebillede)

Den britiske sangskriver og sangerinde har netop udgivet en ny single og en tilhørende musikvideo. Det er ikke svært at forstå, hvorfor hun har fået så stor succes de sidste par år, når man hører singlen og ser videoen.

Jorja Smith er en af de hotteste navne i den internationale musikverden lige nu. I går udgav hun singlen “Addicted” og en tilhørende musikvideo. Singlen oser af atmosfærisk og drømmende stemning, og det er let at blive fuldstændig betaget af den dygtige sangerindes smukke stemme og britiske accent. Videoen er instrueret af Smith selv i samarbejde med Savanah Leaf. Videoen er stykket sammen af en masse hjemmevideoer af den smukke sangerinde, hvor hun skiftevis er iført et joggingsæt, ingen make up og stort hår, og andre gange er dresset helt i op i bodystocking, store øreringe, make up og flettet hår. For Jorja Smith var meningen med musikvideoen at vise en masse sider af sig selv og om singlen og videoen fortæller hun:

– “Addicted” fokuserer på at ønske den fulde opmærksomhed fra en person, som ikke giver nok (eller noget overhovedet), når de burde gøre det. Videon er flere versioner af mig, der synger sangen, har det sjovt, dresser up, jeg prøver ikke at være alt for seriøs og give mig selv lidt mere frihed.

Hør singlen på Spotify.

Se musikvideoen på YouTube.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com