fbpx

Jungle annoncerer nyt album og deler første single og video

Foto: Anna Victoria Best (pressebillede)

Endelig er der nyt fra den fænomenale elektroniske duo. Der kommer nyt album, og første single “Keep Moving” er en lækker smagsprøve på hvad vi har i vente.

Den britiske producerduo Jungle er på banen igen med en dugfrisk single, med en dertilhørende dansevenlig musikvideo. Derudover er vi så heldige, at vi har duoens tredje album i vente. Den nye single “Keep Moving” har en masse strygere og er også første gang at Jungle gør brug af et kor i deres musik. Der er dog stadig massere af den velkendte elektroniske feststemning; det er en triumferende og storslået disco-soul sang.

Albummet vi har i vente hedder Loving In Stereo, og ser dagens lys den 13. august 2021. Musikvideoen til Jungles seneste udspil. kan kun gøre en din dag bedre, i form af videoens mange dygtige dansere og selvfølgelig: lyden af at Jungle er tilbage! Se musikvideoen til den dugfriske single her.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com