fbpx

Kom i weekendstemning med Capitals nye single

Foto: Per Joe (pressebillede)

“Walk Away” er titlen på den københavnske gruppes anden single. Den er perfekt at starte weekend med, og man kommer hurtigt i forårshumør, når musikken flyder ud af højtalerne.

Trioen CAPITALS er i dag klar med endnu en single. “Walk Away” er en fængende popsang, med atmosfærisk stemning. Det er ikke svært for lytteren at blive draget af nummeret og komme i godt humør, med forsangerens intense stemme, kombinationen af organiske og elektroniske lydeffekter, den personlige tekst og det catchy og ørehængende omkvæd,
Inspirationskilderne for bandet trækker både tråde til poprockgenren og velkendte Melodi Grand Prix bands og deres let genkedelige lyd og stemning.
Vi havde tidligere æren af at have præmiere på gruppens musikvideo til deres debutsingle, som du kan læse mere om i vores tidligere artikel. Vi glæder os til at høre og se, hvad drengene bag CAPITALS ellers har gemt i ærmet i deres musikalske fremtiden.

Lyt til “Walk Away” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com