fbpx

Kwamie Liv annoncerer koncert i Store VEGA

Foto: Petra Kleis (pressebillede)

Kwamie Liv bringer en live-nyhed, der sætter et kæmpe smil på vores læber i dag.

Der er godt nyt til alle os der hungrer efter koncerter og live-oplevelser. Flere og flere artister er ved godt mod for tiden, og annoncerer koncerter der skal afholdes i sensommeren og efteråret. En af dem er fantastiske Kwamie Liv, der med sin atmosfæriske pop, dybdeborende tekster og sjælfulde vokal, har arbejdet sig dybt ind i vores hjerter. Hun kan nu løfte sløret for sin kommende headliner-koncert, som skal foregå i Store VEGA den 29. oktober 2021. Godt nok er der et stykke tid til, det bliver oktober, men mon ikke vi også kan opleve hende live andre steder i løbet af sommeren? Imens vi glæder os til dette, vil vi skamhøre “17” og drømme om lyse koncert-nætter.

Hvis du vil være med på den idé, kan du høre “17” lige her:
Spotify
Apple Music

Tags:
,
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com