fbpx

Life of Lolas nye single har et vigtigt budskab

Foto: Matias Porsborg Pedersen (pressebillede)

Tidligere i år udkom gruppens debutsingle “Before I Met You”, og i dag er de klar med andensinglen “Sunflower”.

“Sunflower” er navnet på Life of Lolas anden single. Bag kunstnernavnet gemmer sig Laura Thalbitzer og sit fire-mands band. De laver musik med en amerikansk indielyd i et uformelt og eftertænksomt format, og de er ikke bange for at tage dybe, personlige og tunge, men også enormt vigtige emner, op i deres lyrik. Den nye single er en fortælling om depression og manglende livsmod. Samtidig er den også en påmindelse om, at mørket somme tider er nødvendigt. Også i musikken er tvetydigheden at finde. Den fremstår både melankolsk og håbefuld, inderlig og voldsom. Med Lauras insisterende, men samtidig skrøbelige vokal, bliver singlen det bedste af ‘begge sider’.
Om “Sunflower” fortæller frontkvinden Laura:
Ligesom i naturen hvor nedbrydelse er forudsætning for at nyt liv kan opstå, er krisen også med til at skabe noget nyt, og at lære os noget nyt om os selv.


Lyt til singlen på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com