fbpx

Living Alma med solskinssingle

Foto: Guro Sommer (pressebillede)

Living Almas nye single “All That You See And Do” lyder som følelsen af solstråler der kærtegner dit ansigt på en lun forårsdag.

Norske Living Alma er aktuelle med deres seneste single “All That You See And Do”, der har et smukt afslappende lydbillede, der kan få din puls i bero, når lydbølgerne skylder ind over din øregang. Den unge gruppe har brugt den nuværende verdenssituation til at hoppe i studiet og indspille deres musik, der tager inspiration i musikken fra Laurel Canyon-scenen i Californien i 60’erne og 70’erne. Det har derudover været muligt at opleve dem live af flere omgange i Norge, måske vi er så heldige at få dem at se og høre i Danmark i fremtiden.

Lyt til “All That You See And Do” på Spotify og Apple Music.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com