fbpx

Loretta Quercetos nye single er lækker og med masser af korstemmer

Foto: PR (pressebillede)

På Rhode Island sidder singer/songwriteren Loretta Querceto og nørkler med sine sange. Det kommer der mange ganske glimrende produkter ud af, og i dag kan vi nyde den fine sang “Eternal Sun”, der faktisk er lidt af et sats for den 20-årige sangerinde.

Loretta Querceto føler sig som regel mest hjemme i at lave prog-rock med inspiration fra jazzens verden. Derfor er den nyeste single “Eternal Sun” lidt et sats for hende. Singlen starter ud med en helt stille guitar, der med en svag vibrerende effekt, sætter stemningen for den skrøbelige sang. Sangen er stilsikker pop-ballade, og hvis man ikke vidste det i forvejen, ville man faktisk ikke gætte på, at Loretta Querceto er på udebane. Den skrøbelige single fremstår nemlig utroligt selvsikker og helstøbt, og når Loretta Querceto giver den gas med de mange korstemmer, går det hele op i en højere enhed.
Lyt til “Eternal Sun” her:
Spotify

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com