fbpx

Matt Simons deler personlige opleveler på ny single og tilhørende musikvideo

Foto: Sam Fisher (pressebillede)

Den dygtige artist fra L.A. er i dag tilbage med en ny single og tilhørende musikvideo som forløber til en kommende EP.

Matt Simons har netop udgivet sin nye single “Identity Crisis” og en tilhørende musikvideo. Som artist har Simons en unik evne til at nå et globalt publikum med en lettilgængelig og personlig lyd, som kan række ud til mange fans og et bredt publikum verden over. I den nye single udforsker Simons en mere frisk og moderne tilgang til sangskrivning, end han før har gjort. Der er lagt vægt på elektroniske effekter, samtidig med at lyrikken er dyb og personlig – og ikke mindst relaterbar for de fleste. Og også musikvideoen oser af moderne teknologi med en ‘animeret’ mand, som løber gennem byen, mens sangens upbeat tempo, elektroniske effekter og Simons vidunderlige vokal fylder højtalerne.

Om singlen fortæller Simons:
“Identity Crisis” udforsker vores afhængighed af andre, eller hvordan vi til tider kan miste følelsen af at kunne mærke os selv, når vi er i et forhold. Men når forholdet er forbi, hvordan samler vi så brikkerne og bevæger os fremad?

Se den animerede musikvideo her.
Lyt til “Identity Crisis” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com