fbpx

Molly Burman har en klar besked til bedrevidende mænd

Foto: Dora Paphides (pressefoto)

Den 19-årige Molly Burman fra det nordlige London beskriver med en ørehængende sang og en humoristisk musikvideo, de frustationer der er forbundet med bedrevidende mænd, der underminere kvinder.

19-årige Molly Burman laver alle sine musikproduktioner selv med hjælp fra sin far. Hun kommer fra en musikalsk familie, der har spillet med store stjerner inden for både punk og jazz, så hun har ikke sit musikalske talent fra fremmede. På debutsinglen “Fool Me With Flattery” kombinerer den unge brite den klassiske popsang med det afslappede, hjemmelavede indie-udtryk. Og så understøtter det kunstneriske udtryk også den politiske besked, der ligger i sangens tekst.

Teksten er en klar besked om, at hun er træt af mænd, der underminerer hende på baggrund af hendes køn. Det hele er skildret i en humoristisk musikvideo, hvor Molly Burman er til køretime, og man langsomt, men sikkert, mærker hendes frustration over den mandschauvinistiske kørelærer udvikle sig. Til sidst får Molly Burman overtaget, og med ironisk distance ender hun med at have kørelæreren i sin hule hånd – bogstavelig talt…
Se den sjove musikvideo her
Og lyt til “Fool Me With Flattery”:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com