fbpx

Neon Kytes’ comeback-single er både ørehængende og original

Foto: Simon Læssøe (pressebillede)

Med lækker og soulet vokal i front, leverer Neon Kytes stålfast, dansk pop-rock. Den nye single “Steal A Day” er en genoplivning af et ellers gammelt musikalsk projekt.

“Steal A Day” starter ud med svævende, glade synthesizere, og leder næsten tankerne hen på en gammel dansk Morten Korch-film. Hurtigt kommer Neon Kytes‘ forsanger, Rasmus Nielsens sprøde vokal indover, og med en velskabt melodi, udvikler sangen sig hurtigt til at være en catchy og groovy pop/rock-sang.

Neon Kytes udgav deres debut-EP Hangar i 2018, og siden da har det stået stille for den danske gruppe. I al hemmelighed har de dog langt fra været i dvale, men har derimod arbejdet hårdt på de fremtidige udgivelser, og på at sætte dagsordenen for Neon Kytes’ fremtid. Comeback-singlen “Steal A Day” er både ørehængende, velskabt og original, og det er spændende at se, hvad den danske gruppe har i ærmet til fremtiden.
Lyt til “Steal A Day” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com