fbpx

Norske iris teamer op med Jazmine Flowers i lækkert R&B-track

Foto: Robin Larsen (pressefoto)

Den norske sanger og sangskriver iris viser endnu en gang med sin hæse og inderlige vokal, at hun kan måle sig med de helt store popdronninger. I sin nye single “lovemark” har hun fået selskab af den britiske sangerinde Jazmine Flowers, og sammen har de skabt en dansevenlig hiphop-inspireret R&B-sang.

Norske iris har før vist, at hun kan skabe magi, når hun teamer op med andre dygtige sangskrivere. Senest var samarbejdet med SKAAR om sangen “voodoo voodoo”. Denne gang hedder samarbejdspartneren Jazmine Flowers, og igen er det særdeles vellykket.

Sangen hedder “lovemark” og starter simpelt ud, med iris’ nøgne og smukke vokal, men hurtigt kommer der både beat og bas på, og med et fragmenteret hiphop-inspireret beat, udvikler sangen sig til en dansevenlig, cathcy R&b-sang. Om sangen fortæller iris selv:

– Sangen handler om at have lyst til, og trænge til, fysisk nærhed, men også om dét at man af og til tvinger sig selv til at være nær nogen, og naivt forestiller sig, at det ikke kommer til at påvirke en på nogen måde.

Du kan finde “lovemark”, og starte din uge ud med lidt lækker R&B her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com