fbpx

Nu bliver det seriøst fjollet. Mød Baby Boys i deres nye musikvideo til “Maggot Water”

Foto: Graham Tolbert (pressebillede)

Den Minneapolis-baserede trio, Baby Boys udgav i fredags singlen, “Maggot Water” med en crazy, tilhørende musikvideo. Singlen er fra deres album ‘Threesome’, som også udkom i fredags.

Amerikanske Caleb Hinz, Jake Luppen og Nathan Stocker har forsøgt at sige ja til alle musiske idéer, og det er der kommet noget virkelig skørt ud af. Under kunstnernavnet Baby Boys, har drengene for eksempel udgivet singlen “Maggot Water” – en både elektronisk og analog form for helt enormt alternativ, øhm, pop?, og videoen er den helt perfekte visualisering af det. Her ser vi de tre drenge danse (først i tøj, men mest bare i et blåt klæde for kønsdelene) alle mulige mærkelige steder – i et køleskab, foran synkronsvømmere og en motorcyklist, på en chiliflaske, på ost, foran istapper, ved stranden, på havet og ja, det er lige så mærkeligt, som det lyder – se selv videoen her.
Singlen lyder ganske vist fjollet (især når man ser videoen til), men den er så afgjort også vellydende, professionelt produceret og ja, fed. Nummeret er anden skæring på drengenes fuldlængde debutalbum, Threesome, som udkom i fredags. Så hvis du kan lide “Maggot Water”, er der mange flere nye Baby Boys-tracks, hvor den kommer fra.
Lyt til “Maggot Water” her:
Spotify
Apple Music

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com