fbpx

Nyt udspil fra ungarnske Ben T Kadar

Foto: Ingrid Andrasi (pressefoto)

Med ordene “sweet cagarillos numb the pain” fortæller den ungarnske artist, hvordan en afhængighed hurtigt kan fylde det tomrum, man må føle efter et breakup.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]Den 25-årige Ben T Kadar begyndte sin musikalske karriere i 2010, hvor han var sanger i et metalband. I 2016 begyndte han at skrive sin egen musik og debuterede i 2020 med sit første studiealbum Shower Thoughts. I dag udgiver han singleforløberen “Nicotine” til sin nye EP, som vil bestå af sange i et genremix mellem lo-fi pop, bedroom-pop og alternativ R&B.
“Nicotine” handler om et breakup med nogen, man knap nok kender, og det at komme videre lidt hurtigere med hjælp fra ‘sweet cigarillos’. Sangen fortæller, hvor nemt det nogle gange kan være at forelske sig, for så at miste følelserne igen – og hvor skræmmende det er. Derudover handler teksten om, hvor nemt det er at bruge en dårlig vane eller afhængighed til at fylde det tomrum, som kommer efter et breakup. Alle disse dybe tanker er pakket ind i en lækker lo-fi pop-lyd med glade toner og elektroniske effekter.

Lyt til “Nicotine” på Spotify.
[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com