fbpx

Ola Village udgiver smuk, akustik, indie-pop ballade

Foto: Marius Beck Dahle (pressebillede)

Den unge nordmand har i dag udgivet sin anden single, og de ærlige og personlige tekster er forsat i højsædet.

Som efterfølger til sin imponerende debutsingle “A Ok”, har Ola Village udgivet singlen “Love To Cry”, som i den grad imponerer lige så meget som debutsinglen. Ola Village laver følelsesladet og inderlig indie-pop. “Love To Cry” er skrevet og produceret i artistens hjemmestudie i Oslo, og viser en mere personlig side at nordmanden. Nummeret er med sit tekstunivers en gribende, inderlig undersøgelse af følelser på en instrumental baggrund i ægte akustik ballade-stil. Om singlen udtaler Ola Village:
– Den næste single er lidt mere personlig end “A Ok”. Jeg kan generelt ikke lide at dele for meget omkring mine sanger, hvilket jeg synes er indlysende, hvis du lytter til teksterne. I en tid hvor alle vores liv er så offentlige, er det rart at have noget, der bare er mit.

Lyt til “Love To Cry” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com