fbpx

Pixey mixer lyd fra flere årtier og lykkes med en mesterlig single

Foto: Marieke Macklon (pressebillede)

Popkometen Pixey er netop udkommet med 5-numres EP’en, Free To Live In Colour, hvorfra hun leverer det fremragende nummer “The Mersey Line”.

Hvis du endnu ikke er vel bekendt med engelske Pixey, vil vi anbefale, at du skynder dig at lytte til hendes musik. Hun er en cool, selvskrivende soloartist, som skaber atmosfærisk pop med 80’er-inspirerede beats. Derfor er hun også at finde på vores liste over 21 internationale navne, man skal hold et skarpt øje med i 2021. Fra hendes dugfriske EP ønsker vi at fremhæve singlen “The Mersey Line”, der er et spritnyt og hidtil uhørt nummer. Sangen har en lidt folket vibe, en pulserende basgang, og en vokalpræstation der minder om noget, man kan høre i flere af de bedste pop-omkvæd fra 00’erne. En mesterlig single fra en alsidig EP. Pixey imponerer endnu en gang med sin evne til at skabe spændende musik, der vækker minder fra tidligere årtier, og samtidig baner vej for nye retninger i nutidens popunivers.
Du kan lytte til “The Mersey Line” hvor din streamer din musik, og du kan i øvrigt se den tilhørende musikvideo ved at klikke her.
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com