fbpx

Pleasure Raft deler ny single med sjov video til

Foto: Morten Falk Overgaard (pressebillede)

På “Josephine” er lydbilledet mere positivt end den tidligere musik, vi kender fra Pleasure Raft. Med den dansable, 80’er inspirerede single sætter manden bag projektet, Mathias Barfod, gang i din weekend.

Pleasure Raft er ude med en super fed, dansevenlig single med et catchy omkvæd. Der er ganske enkelt tale om en vaskeægte ørehænger med den genkendelige melodi i omkvædet. Lydbilledet består af trommer med massere og drivkraft og guitarmelodier med choruslyd. Derudover hører vi Barfods lyse vokal, der i omkvædet ligger sammen med en perlende synthesizerlyd.

Mathias Barfod har desuden en fortid som forsanger i duoen The Attic Sleepers, der i 2015 var det mest spillede band på P6 Beat med deres single “Airport”.

I videoen til singlen ser man sangens omdrejningspunkt, Josephine modtage en DVD og opbygge en relation med Barfod gennem fjernsynet, imens hendes uinteresserede kæreste ligger på sofaen med opmærksomheden dybt begravet i en telefon. Således udspiller scenariet sig, indtil der i sangens slutning sker en sjov ombytning, for ikke at afsløre hele plottet.

Se den superfine video her.
Lyt til “Josephine” på Spotify.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com