fbpx

Ponette viser sit store potentiale med singlen “wtf”

Foto: Fabian Fjeldvik

Ponette har allerede genereret en del hype i undergrundsmiljøet i Oslo. Men deres sange har altså potentiale til at nå meget bredere ud. Den seneste single “wtf” er ingen undtagelse, og har den perfekte balance mellem et pulserende beat og en melankolsk melodi.

Nordisk pop har altid kunnet noget særligt, og et af de nye navne der har potentialet til at tage arve tronen, er norske Ponette. De er allerede, stille og roligt, begyndt at åbne døren til international anerkendelse, og da de udgav deres single “Losing Me” fik den over 100.000 visninger på youtube inden for de første par uger. Nu er de klar med en en popbasker i form af singlen “wtf”.

“wtf” har både et fremadstormende, arrigt beat, og en følsom velskabt melodi. Og så laver de store synthesizere både hooks der sætter sig fast i indersiden af hjerneskallen og en melankolsk stemning, der stemmer godt overens med sangens tema.
Lyt til “wtf”, og kom i godt humør her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com