fbpx

Popsinglen “Poltergeist” er resultatet af at prøve noget nyt

Foto: PR (pressebillede)

De to drenge bag duoen Fareway havde i lang tid lavet musik hver for sig. Nu har de fået en idé om at prøve noget helt nyt, og udforske musikalske sider af dem selv, de aldrig før har rørt.

De to norske gutter Alex-André Aanonsen og Jakob Eines har tidligere lavet musik under navnene NAUUDA and Miscél. Nu har de slået hovederne sammen, lagt dem i blød, taget en chance og skabt det nye, fælles projekt Fareway. Den første single er klar nu og hedder “Poltergeist”, og i den viser de, at de sammen har evnerne til at lege med de ellers faste rammer inden for popmusikken.

“Poltergeist” er en smooth R&B-inspireret sang, men den de kantede vokaler, der bærer præg af en kreativ brug af autotune, giver det et poppet præg, og det klæder det bløde lydunivers rigtig godt. Du kan lytte til den lækre debutsingle her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com